Siirt Özel Eğitim Uygulama Okulu III. Kademe

WEB https://siirtuygulamaokulu3kademe.meb.k12.tr
Adres : DOĞAN MAH. 1209 SK. SİİRT ÖZEL EĞİTİM UYGULAMA OKULU III. KADEME BLOK NO 1 MERKEZ / SİİRT
VİZYON : Öğrencilerimizin seviyelerine uygun ilgi ve yetenekleri doğrultusunda yapabilecekleri bir iş ve mesleğin temel becerilerini kazanmalarını, kendine, ailesine ve topluma yararlı, üretici birer yurtdaş olarak yetişmelerini, sahip oldukları yeteneklerini kapasiteleri oranında kendileri için mümkün olabilecek en üst seviyeye gelmesini ve toplum içinde kendilerine yeterli olabilmesini sağlayacak bilgi, becerilere sahip olmasını sağlamak.
MİSYON : Oluşturduğumuz güven ortamıyla, öğrencilerimizde var olan cevher ve potansiyeli ortaya çıkararak geliştirmek. Her seviyede ve farklılıkları olan öğrencilerin eğitim-öğretim ihtiyaçlarını sezinlemek, bunları programlamak ve uygulamak. Okul, aile ve çevredeki kuruluşlarla işbirliği ile öğrencilerimizi hayata hazırlamak için varız.
BAŞARILAR : Okulumuz 2018-2019 eğitim öğretim yılında Erasmus+ projeleri kapsamında ‘Mobilya Süsleme Sanatı ’ projesi ile İngiltere’ye gitmiştir. 3 SODES projesini başarıyla tamamlamıştır. Ayrıca okulumuz TÖSFED’in yurt genelinde yapmış olduğu yarışmalarda bireysel ve takım olarak 9 birincilik, 7 ikincilik, 13 üçüncülük almıştır.

Öğretim Şekli :İkili öğretim
Saatler : 09:00 & 14:10
Yabancı Dil :
Isınma : Merkezi doğalgaz
Servis : Belediye otobüsü (G1 Hattı)
Ulaşım : Şehir içi belediye otobüsleri, özel servisler ve kişisel arabalar.
Yerleşim Yeri : DOĞAN MAH. 1209 SK. TÜRK TELEKOM ÖZEL EĞİTİM MESLEK OKULU BLOK NO 1 MERKEZ / SİİRT
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuz il merkezinde
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler : Okulumuz TÖSFED’in yurt genelinde yapmış olduğu yarışmalarda bireysel ve takım olarak 9 birincilik, 7 ikincilik, 13 üçüncülük almıştır.
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları : Sodes Projeleri